Acqua dell' Elba Classica Womendarilni set IV.

Acqua dell' Elba Classica Women darilni set IV.
Acqua dell' Elba Classica Women darilni set IV.
darilni set IV.

Koda: ACE00393 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

parfumska voda 100 ml + parfumska voda 15 ml

Opis parfuma Acqua dell' Elba Classica Women
Sestava

Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim parfumskim setom Acqua dell' Elba Classica Women. Z dišavo kot darilom zagotovo ne boste zgrešili.

Lastnosti:

  • odlično za darilo
  • razveselil bo vsako žensko
  • vsebuje mini različice izdelkov
  • idealno za potovanja
  • darilno pakiranje

Sestava

Sestava
mirta, pomaranča, jasmin, lesne note, gardenija, labdanum, cvetni listi pomarančnega cveta
Vrsta dišave
cvetlične, vodne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Classica Women