Al Haramain Urbanist / Prive Silverparfumska voda uniseks

Al Haramain Urbanist / Prive Silver parfumska voda uniseks
Al Haramain Urbanist / Prive Silver parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
100 ml
30,10

Koda: AHR0285 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 8. 2020

Opis parfuma Al Haramain Urbanist / Prive Silver
Sestava

Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Al Haramain Urbanist / Prive Silver je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost.

  • lesna dišava
  • sladka dišava
  • uniseks – za moške in za ženske
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • edinstvena dišava za posebne priložnosti

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
tobak
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
karamel, sandalovina
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
agarovina, med, vanilija
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Al Haramain

Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko najdete na tem področju.

Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

Recenzija Al Haramain Urbanist / Prive Silver