Alcina Decorative Perfect Eyebrow Styler obojestranski svinčnik za obrvi

Alcina Decorative Perfect Eyebrow Styler obojestranski svinčnik za obrvi
Alcina Decorative Perfect Eyebrow Styler obojestranski svinčnik za obrvi
Novost
odtenek 010 Light 3 g
9,40

Koda: ALC0212 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Alcina Decorative Perfect Eyebrow Styler
Lastnosti

Svinčnik za obrvi Alcina Decorative Perfect Eyebrow Styler vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti:

  • poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto
  • takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi
  • ustvarja naraven učinek

Navodilo za uporabo:
S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.

Lastnosti

Barva
svetlo rjava

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Decorative Perfect Eyebrow Styler