Amouage Opus VIparfumska voda uniseks

Amouage Opus VI parfumska voda uniseks
Amouage Opus VI parfumska voda uniseks
100 ml

Koda: AMU0172 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis parfuma Amouage Opus VI
Sestava

Parfumsko vodo Amouage Opus VI navdihujejo vse oblike prave romantične ljubezni. Ta parfumska voda samostojne prestižne znamke parfumov s sedežem v Londonu, ki navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, zajema spomine, zasidrane globoko v naših mislih, in opozarja, kako pomembno je v polnosti izraziti svoja čustva do drugega. Kot vse parfume Amouage jo odlikuje popolnoma edinstven navdih.

Parfumska voda Opus VI sodi v prestižno kolekcijo znamke Amouage. Library Zbirka obsega deset dišav, ustvarjenih kot brezčasna dišavna avantura, ki se ne ozira na trenutne modne trende. Vsako od pozornost vzbujajočih izvrstnih dišav iz te kolekcije, ki slavi celovitost, izvirnost in mojstrstvo, navdihujejo spomini in pomembnimi mejniki človeškega življenjskega popotovanja. Parfumske vode Opus so označene s »šiframi« od I do X, ki označujejo njihov status kot zaokrožen del v okviru večje kolekcije. Vse kljubujejo običajni razvrstitvi, prestopajo mejo spola in svojim uporabnikom omogočajo, da si sami ustvarijo edinstveno zgodbo. Kolekcija dišav Library Collection je poetičen poklon umetnosti življenja.

Parfumska voda Amouage Opus VI je polna intenzivnih lesnih not, ki krepijo strast in vzburjenje, ki ne sme manjkati v nobeni usodni ljubezni. Začetek dišave se odpira s pikantnimi esencami najbolj izbranega sečuanskega popra. Mamljive note kadila se polagoma povezujejo s samim srcem dišave. Eksotični pačuli bo prebudil vaše čute in skupaj s sandalovino zapolnil privlačno vzdušje cele sestave. Uniseks parfumska voda Amouage Opus VI odlično dopolnjuje moške in ženske z romantično dušo. Dišava bo očarala vse vaše čute in poudarila vašo nepojmljivo edinstvenost.

Parfumsko vodo Amouage Opus VI bodo cenili moški in ženske, ki dajejo prednost dišavam z globokim pomenom in popolno brezčasnostjo. Za vedno bo na svojo stran pridobila vse, ki imajo radi lesne dišave, razveselila pa bo seveda tudi vsakogar, ki zna ceniti resnično kakovost, izvirnost in natančnost na vsakem koraku proizvodnje parfumov. Opus VI je primeren podnevi in zvečer skozi vse leto. Svojemu uporabniku venomer nudi dotik brezčasnega sloga in s svojo edinstvenostjo, polno pomena, mu zanesljivo pomaga izstopiti iz množice.

Poleg presunljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Steklenička Opus VI privlačno zaobljenih oblik v prekrasni mat svetli barvi z zlatimi okrasnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje izjemno stilska, z nežno preprostostjo prefinjena svetla škatlica z domiselnim elementom pečata.

Amouage Opus VI - navdahnjena z vsemi oblikami prave romantične ljubezni.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
kadilo, sečuanski poper, rum
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pačuli, nagarmota, drevesna ovijača
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cist, ambranum, sandalovina
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Opus VI