Ardell Duo

dvobarvno lepilo za trepalnice

Ardell Duo dvobarvno lepilo za trepalnice
Ardell Duo dvobarvno lepilo za trepalnice
Ardell Duo dvobarvno lepilo za trepalnice
odtenek Dark Tone/ White/Clear 5 g
7,90

Koda: ARD02121 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Ardell Duo
odtenek Dark Tone/ White/Clear 5 g | 7,90

Opis kozmetike Ardell Duo

Izdelek Ardell Duo bo poudaril vaš videz in lepoto oči.

Lastnosti:

  • pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice
  • zagotavlja dolgotrajno varno utrditev umetnih trepalnic
  • hiter in enostaven nanos

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

free delivery