Ardell Naked Lashes lepilne trepalnice

Ardell Naked Lashes lepilne trepalnice
Ardell Naked Lashes lepilne trepalnice
4,41
423
Koda: ARD02554 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Ardell Naked Lashes

Želite imeti umetne trepalnice, pa se bojite, da bodo preveč izrazite in pretežke, vi pa imate radi bolj naraven videz? Potem bodo za vas idealne lepilne trepalnice Ardell Naked, ki vaše oči poudarijo mehko in naravno. Nevidna osnova in najkrajša dolžina trepalnic zagotovita nežen, a hkrati zapeljiv pogled.

Lastnosti:

  • poudarijo oči in naredijo pogled bolj intenziven
  • videti so zelo naravno
  • zaradi majhne teže jih skoraj ne čutite
  • imajo nevidno osnovo
  • idealne, če šele začenjate z umetnimi trepalnicami

Navodilo za uporabo:
Z lepilom jih prilepite na svoje trepalnice in pustite, da se posušijo.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Naked Lashes