Artdeco Eye Shadow Duochrome

pudrasto senčilo za oči

Artdeco Eye Shadow Duochrome pudrasto senčilo za oči
Artdeco Eye Shadow Duochrome pudrasto senčilo za oči
Artdeco Eye Shadow Duochrome pudrasto senčilo za oči
odtenek 3.203 Silica Glass 0,8 g
4,57

Koda: ART1549 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 18. 10. 2018
Artdeco Eye Shadow Duochrome
odtenek 3.203 Silica Glass 0,8 g | 4,57

Opis kozmetike Artdeco Eye Shadow Duochrome

Senčila za oči Artdeco Eye Shadow Duochrome omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • za naravno ličenje oči
  • odtenki se enostavno kombinirajo

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Menu