Astrid Lip Carebalzam za ustnice z jagodnim okusom

Astrid Lip Care balzam za ustnice z jagodnim okusom
Astrid Lip Care balzam za ustnice z jagodnim okusom
4,8 g

Koda: ASR0122 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.

Opis izdelka Astrid Lip Care
Lastnosti

Balzam za ustnice Astrid Lip Care odlično neguje otroške ustnice.

Lastnosti:

  • izdelek je primeren za vsakodnevno nego
  • zagotavlja zaščito kože na ustnicah
  • preprečuje pokanje in draženje
  • mehča ustnice
  • globinsko vlaži
  • ustnice pušča mehke in gladke

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po potrebi.

Lastnosti

Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Lip Care