Astrid Peo razpršilo za čevlje

Astrid Peo razpršilo za čevlje
Astrid Peo razpršilo za čevlje
150 ml

Koda: ASR0129 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Astrid Peo
Lastnosti

Posebna nega Astrid Peo bo izvrstno poskrbela za vaše noge in stopala.

Lastnosti:

  • odišavi noge in obutev
  • preprečuje nastajanje smradu

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Pomembna opozorila

Ne uporabljajte na vneti ali poškodovani koži. Preprečite stik z očmi.

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Vnetljivo.

Celotno besedilo

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Peo