Avon Anew Reversalist

obnovitvena dnevna krema SPF 25

Avon Anew Reversalist obnovitvena dnevna krema SPF 25
Avon Anew Reversalist obnovitvena dnevna krema SPF 25
Avon Anew Reversalist obnovitvena dnevna krema SPF 25
SPF 25 50 ml
9,90

Koda: AVO0165 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 27. 3. 2019
Avon Anew Reversalist
SPF 25 50 ml | 9,90

Opis kozmetike Avon Anew Reversalist

Opis:
Avon Anew Reversalist Renewal Day Cream je dnevna obnovitvena krema iz kolekcije Anew Reversalist. Zasnovana je za ženske v starosti okoli 35 let. Vključuje tehnologijo Activinol, ki zagotavlja obnovo kože. Krema zmanjšuje znake staranja, zmanjšuje pojav temnih madežev. Koža je prav tako zaščitena pred UV žarki (SPF 25). Gre za kremo, ki vaši koži zagotovi pravo nego. Rezultat je sijoča koža brez večjih gub.

Učinki:

  • obnavlja kožo
  • zmanjša pojav temnih madežev
  • ščiti pred UV žarki
  • zmanjšuje znake staranja

Sestava:

  • tehnologija Activinol - podpira activin, ki skrbi za obnovo kože in zmanjšuje znake staranja, zmanjšuje pojav temnih madežev

Tip kože:
Primerno za vse tipe kože.

Kako uporabljati:
Nanesite enkrat dnevno. Vsako jutro, veljajo za čisto in suho kožo na obrazu in vratu.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Po problemu kože
gube, pigmentni madeži in poenotenje
Starost
gubice
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.