Avon Anew Reversalistobnovitvena dnevna krema SPF 25

Avon Anew Reversalist obnovitvena dnevna krema SPF 25
Avon Anew Reversalist obnovitvena dnevna krema SPF 25
Skrij izdelke s posebnim popustom
Koda: AVO0165 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis izdelka Avon Anew Reversalist
Lastnosti

Opis:
Avon Anew Reversalist Renewal Day Cream je dnevna obnovitvena krema iz kolekcije Anew Reversalist. Zasnovana je za ženske v starosti okoli 35 let. Vključuje tehnologijo Activinol, ki zagotavlja obnovo kože. Krema zmanjšuje znake staranja, zmanjšuje pojav temnih madežev. Koža je prav tako zaščitena pred UV žarki (SPF 25). Gre za kremo, ki vaši koži zagotovi pravo nego. Rezultat je sijoča koža brez večjih gub.

Učinki:

  • obnavlja kožo
  • zmanjša pojav temnih madežev
  • ščiti pred UV žarki
  • zmanjšuje znake staranja

Sestava:

  • tehnologija Activinol - podpira activin, ki skrbi za obnovo kože in zmanjšuje znake staranja, zmanjšuje pojav temnih madežev

Tip kože:
Primerno za vse tipe kože.

Kako uporabljati:
Nanesite enkrat dnevno. Vsako jutro, veljajo za čisto in suho kožo na obrazu in vratu.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Učinek
proti staranju, revitalizacija, proti pigmentnim madežem, poenotenje

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Anew Reversalist