Axe Gold

dezodorant roll-on za moške 50 ml

Axe Gold dezodorant roll-on za moške 50 ml
Axe Gold dezodorant roll-on za moške 50 ml
dezodorant roll-on za moške 50 ml
2,90

Koda: AXE0279 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 21. 8. 2019
Axe Gold
dezodorant roll-on za moške 50 ml | 2,90

Opis parfuma Axe Gold

Dezodorant roll-on Axe Gold je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju in hkrati kožo prijetno odišavi, zaradi česar se boste počutili samozavestno v vsaki situaciji.

O blagovni znamki Axe

Kozmetika Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Ta priljubljena kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti. Zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.

Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, s katerimi se je zapisala v podzavest strank. Z Axe lahko moški poudarijo svojo karizmo s pravim vonjem in očarajo vse ženske v svoji okolici!

V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite dezodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju ali toaletne vode. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Recenzija Axe Gold

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!