Pastelne barve za lase

Pastelne barve za lase
Filter
Cenovni razpon

do

Poživite dan s pastelnimi barvami in vašim lasem dodajte igrivost. Pastelne barve za lase vam omogočajo super videz in to ne samo poleti!

Preizkusite priljubljeno pastelno roza-blond barvo za lase, ki vsake blond lase naredi sijoče. Ali pa poživite svoje lase z modro, vijoličasto ali zeleno. Za odličen rezultat bodo poskrbele pastelne barve blagovnih znamk Maria Nila, L´Oréal ParisWella Professionals in druge!

V pastelnih barvah za lase lahko uživate le nekaj dni ali pa cele tedne. Le izbrati morate pravi izdelek. Ali sanjate o manjši spremembi za večerno zabavo ali dopust? Uporabite pralne pastelne barve, barve v pršilu ali hranilne maske. Tudi to bo pripomoglo k temu, da vaša barva ne bo samo prelepa, ampak da bodo lasje tudi mehki na dotik. Po nekaj dneh se lahko mirno vrnete k svoji prvotni barvi las.

Ali vas mika dolgotrajna sprememba in veste, da ste rojeni za pastelne lase? Izberite si obstojne barve, ki zdržijo dlje kot hranilne maske. Tako vam las ne bo treba dodatno barvati in boste dlje časa uživali v igrivi in sijoči barvi. Niti pri pastelnih barvah ne pozabite na izdelke za nego barvanih las.

Pomembna je tudi priprava pred barvanjem

Sicer niste blond, pa si vseeno želite lepih pastelnih las? Najprej uporabite izdelek za posvetlitev las in šele po njem nanesite svojo sanjsko barvo. Nato pa samo še uživajte v originalno pobarvanih laseh!