Preskoči na glavno vsebino

Festival look – Odkrij svež look v pastelno zelenih tonih

Želiš na poletnih festivalih pritegniti pozornost? Z močnimi odtenki v sijočih barvah bo tvoj look popoln. Lahek make-up in nude ustnice poudarita tvoj pogled, ti pa boš postala nespregledljiva.

Obraz

H2O Hydrate Primer na koži ustvari ustrezno osnovo za nanašanje ličil. Po podlagi uporabi IRL Filter Longwear Foundation, ki odlično matira in zagotavlja srednjo do polno prekrivnost. Poleg tega je obogaten z niacinamidom in zagotavlja do 16-urno obstojnost. Za konec nanesi puder Super Matte Pressed, s katerim ličila enostavno fiksiraš in matiraš kožo.

Oči

Na veke nanesi zelene odtenke s palete Animal Magic, s katerimi ustvariš popolno poletno ličenje. Nato uporabi Water Activated Liner’s in s čopičem nanesi linijo od notranjega kotička preko veke v smeri k zunanjemu kotičku nad obrvi, dokler ne prideš nazaj do notranjega kotička. S črtalom za oči ustvari učinek valov. Za konec uporabi maskaro.

Ustnice

Za izrazito ličenje so odlične nude ustnice. Ustnice najprej obrobi s črtalom za ustnice Super Fill v odtenku Sugar. Nato nanesi mat šminko v odtenku Piece of Cake, ki ustnic ne lepi in ne izsušuje.