Benefit Tweezing & Taming Tool pinceta

Benefit Tweezing & Taming Tool pinceta
Benefit Tweezing & Taming Tool pinceta
Akcija
20,30

Koda: BNF01023 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Benefit Tweezing & Taming Tool

Pinceta vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi.

Lastnosti:

  • natančno puli dlake brez odvečne bolečine
  • s poševno konico
  • udobna lega v roki

Navodilo za uporabo:
Pulite dlake po kopeli ali po gretju z vročo vlažno brisačo. Koža se sprosti in dlake se laže izpulijo, bolečino pa je manjša. Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite.

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Tweezing & Taming Tool