Bioderma Cicabio Lotion Spray izsuševalno in pomirjajoče pršilo za razdraženo kožo

Bioderma Cicabio Lotion Spray izsuševalno in pomirjajoče pršilo za razdraženo kožo
Bioderma Cicabio Lotion Spray izsuševalno in pomirjajoče pršilo za razdraženo kožo
Novost
40 ml
10,90

Koda: BIR03591 | Na zalogi
1
DPD
sreda 21. 4. 2021

Opis Bioderma Cicabio Lotion Spray
Lastnosti

Pršilo za telo Bioderma Cicabio Lotion Spray zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva.

Lastnosti:

  • pomirja draženje
  • pospešuje regeneracijo
  • neguje kožo telesa

Navodilo za uporabo:
Nanesite kadarkoli čez dan.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma Cicabio Lotion Spray