Bione Cosmetics Dentamint ustno pršilo

2×
Bione Cosmetics Dentamint ustno pršilo
Bione Cosmetics Dentamint ustno pršilo
27 ml
2,90

Koda: BCO00917 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis Bione Cosmetics Dentamint
Lastnosti

Ustno pršilo Bione Cosmetics Dentamint bo postalo nepogrešljiv pripomoček za hitro osvežitev zadaha.

Lastnosti:

  • nudi hitro in intenzivno osvežitev zadaha

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po potrebi.

Lastnosti

Aktivne snovi
propolis

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.

Recenzija Bione Cosmetics Dentamint2