Preskoči na glavno vsebino

Bobbi Brown

Bobbi Brown

Skrivnost lepote je enostavna: bodite, kar ste. To so besede Bobbi Brown, ustanoviteljice istoimenske ameriške blagovne znamke, ki je znana po svoji kakovostni dekorativni kozmetiki v naravnih odtenkih.  

Kozmetika Bobbi Brown se je rodila v 90. letih prejšnjega stoletja. Takrat so bile drogerije in kozmetični saloni polni sijočih barv, kričečih in izrazitih izdelkov. Profesionalna vizažistka pa je pogrešala naravno ličenje, ki bi poudarilo žensko lepoto, ne da bi jo zasenčilo. Zato je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bo Bobbi predstavila z lastno blagovno znamko. Ni bilo treba čakati dolgo in leta 1991 je luč sveta ugledala prva kolekcija 10 šmink, ki temeljijo na naravnih pigmentih.  

Preizkusite naravni make-up Bobbi Brown, osvetljevalec in korektor Bobbi Brown, kompaktni puder Bobbi Brown ali pa lahko kremo Bobbi Brown BB cream. Zelo priljubljena je tudi krema za oči Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream proti oteklinam in podočnjakom, maskara za ekstra volumen Bobbi Brown Eye Opening Mascara ali vitaminska podlaga za ličila Bobbi Brown Face Care. Omeniti moramo še bronzer Bobbi Brown ali šminko Bobbi Brown Luxe Lip Color v široki paleti odtenkov.

celotno besedilo skrij besedilo