BrushArt Cartoon Collection klešče za trepalnice

BrushArt Cartoon Collection klešče za trepalnice
BrushArt Cartoon Collection klešče za trepalnice
12,00

Koda: BRU03714 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis BrushArt Cartoon Collection

Niti najbolj luksuzna maskara vam ne pričara obljubljenega učinka brez tega majhnega kovinskega čudeža. Klešče za trepalnice BrushArt Cartoon Collection v nekaj sekundah privzdignejo in privihajo vaše trepalnice. Dopolnite svojo osnovno lepotilno opremo s tem trendovskim sijočim kosom in si pridobite pogled, o katerem ste vedno sanjali.

Lastnosti:

  • enostaven, vendar učinkovit pripomoček za privzdignjenje trepalnic
  • nežno oblikuje trepalnice pred nanosom maskare
  • nanašanje maskare je potem enostavnejše
  • po uporabi klešč in po ličenju so oči optično večje
  • trepalnice so videti daljše in gostejše

Material:

  • telo klešč – ogljikovo jeklo
  • gumijast vložek

Kako uporabljati:
Klešče odprete in mednje stisnete zgornje trepalnice približno za 3 sekunde. Nato sprostite prijem. Trepalnice lahko privihate tudi po posameznih predelih.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Cartoon Collection