BrushArt Everyday Collection čopič za ličenje oči

BrushArt Everyday Collection čopič za ličenje oči
BrushArt Everyday Collection čopič za ličenje oči
Priporočena maloprodajna cena
6,30

Prihranite 41%
3,70

Koda: BRU03754 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis BrushArt Everyday Collection

Čopič za oči BrushArt Everyday Collection je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči.

Lastnosti:

  • pomaga pri urejanju popolnega make upa
  • za potovanja in torbico
  • odlično se prilega roki

Navodilo za uporabo:
Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Everyday Collection