BrushArtHair Hair Donut vložek za figo kremast

BrushArt Hair Hair Donut vložek za figo kremast
BrushArt Hair Hair Donut vložek za figo kremast
(10 cm)

Koda: BRU3428 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis BrushArt Hair Hair Donut

Opis:
Z izdelkom BrushArt Hair Donut zelo enostavno ustvarite pričesko, ki bo urejena, trendi, elegantna in bo pristajala formalnemu in tudi ležernemu stilu. BrushArt Hair Donut je dostopen v dveh velikostih.


Navodilo za uporabo:
Ustvarite odlično oblikovano figo s pomočjo vložka BrushArt Hair Donut. Lase spnite v čop in ga potegnite skozi vložek. Nato lase enakomerno razporedite okoli njega. Pramene las postopno pritrdite s pomočjo lasnic pod vložek. Kremast vložek BrushArt Hair Donut je primeren za blond lase.


Sestava:
Izdelek je izdelan iz 100 % poliestra.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Hair Hair Donut