Byredo Gypsy Waterparfumska voda uniseks

Byredo Gypsy Water parfumska voda uniseks
Byredo Gypsy Water parfumska voda uniseks
100 ml
180,00

Koda: BYR0537 | Na zalogi
1
DPD
petek 22. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Byredo Gypsy Water
Sestava

Gypsy Water je lesna aromatična dišava za ženske in moške iz portfelja švedske blagovne znamke niche parfumov Byredo. Parfumska voda Gypsy Water vsebuje sveže zemeljske tone, aromo globokih lesov in taborskih ognjev, spominja na sanjo o svobodnem in barvnem življenjskem stilu v bližini narave.

Dišeča kompozicija Byredo Gypsy Water se v zgornjih notah odpira z akordi bergamotke, limone, popra in jagod brina. V srcu dišijo kadilo, igle bora in koren perunike in osnova je sestavljena iz tonov jantarja, sandalovine in vanilje. Celotna aroma je očarljivo kompleksna, iskriva in nežno topla, udobna, z dotikom pustolovščine.

Sestava

Zgornje note
brin, bergamotka, limona, poper
Srčne note
koren irisa, jelka, kadilo
Bazne note
vanilija, jantar, sandalovina
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Gypsy Water