Catrice Liquid Shadow Waterprooftekoče senčilo za oči

Catrice Liquid Shadow Waterproof tekoče senčilo za oči
Catrice Liquid Shadow Waterproof tekoče senčilo za oči
odtenek 010 Mindful
4,25

Koda: CTE02947 | Na zalogi
1
DPD
torek 29. 9. 2020

Opis izdelka Catrice Liquid Shadow Waterproof
Lastnosti

Senčila za oči Catrice Liquid Shadow Waterproof omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • za dnevno in večerno ličenje
  • kovinski učinek
  • bleščeč učinek
  • pigmentacija je zelo intenzivna
  • enostavno se nanaša

Sestava:

  • veganski izdelek

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

Lastnosti

Odtenek
srebrn
Konsistenca
fluid
Učinek
vodoodpornost, metaličen, bleščeč

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Liquid Shadow Waterproof