Podlaga – trik za dolgotrajno ličenje

Hrepenite po popolnem ličenju, ki zdrži ves dan, ampak namesto tega imate ličenje, ki zdrži samo nekaj ur? Morate večkrat na dan popravljati ličenje? Ta problem je mogoče rešiti enkrat za vselej - zahvaljujoč posebni podlagi, ki ohranja ne le vaše ličeneje v brezhibnem stanju od jutra do večera, ampak tudi pomembno prispeva k izboljšanju popolnega videza in prekrije nepravilnosti na vaši koži!

Dobite popolno polt ves dan!

Podlaga se nanaša med kremo in tekoči puder. Nanesite s konicami prstov na celoten obraz in nato počakajte 1-2 minuti pred nanosom tekočega pudra. Podlaga je večinoma brezbarvna in ima prijetno teksturo. Podlaga ima tudi druge zanimive učinke, kot je glajenje gub, matiranje ali zmanjšanje por. Po nanosu boste dobili sijoč in pomlajen videz. Z uporabo podlage bo vaša polt popolna in jo je možno uporabiti tudi brez tekočega pudra. Pod podlago ne pozabite uporabiti  tudi priljubljeno dnevno kremo, ker podlaga večinoma ne vsebuje hranilnih snovi.

tekoči puder
Na spletni strani notino.si najdete več vrst podlag, zaradi česar si lahko vsaka ženska izbere takšno podlago, ki ji bo ustrezala. Odličen nasvet je na primer podlaga za utrujeno kožo Dermacol Pearl Energy z izvlečki biserov, ki kožo posvetlijo in vašemu videzu dodajo novo energijo. Lahko poskusite tudi podlago z lifting učinkom Collistar Fondotinta ali matirajočo podlago Dermacol Matt Control, ki polega tega, da fiksira tekoči puder tudi preprečuje prekomerno proizvodnjo sebuma in učinkovito odpravlja nezaželeno bleščanje na obrazu.

baze derma

Podlaga za senčila – intenzivne barve in dolgotrajo ličenje!

Podlaga se ne proizvaja samo za tekoči puder, ampak tudi za senčila. Zahvaljujoč temu, se preprosto izognete neželenemu razmazanju! S podlago za senčila boste izgledale kot sveže naličene in vaš videz bo ves dan seksi. Podlaga se nanaša s prsti v majhni količini na čisto površino očesa, nato pa lahko začnete z ličenjem tako, kot ste navajene. Podlaga služi tudi kot nevtralna podlaga in pomaga poenotiti barvo kože okoli oči. Prekrije manjše pomanjkljivosti in gladi kožo. Po uporabi podlage je nanos senčil lažji in barva senčil postane bolj intenzivna. Podlaga ne izsušuje in je primerna za uporabnice kontaktnih leč. Priporočamo na primer priljubljeno osvetljevalno podlago Illuminating Eye Base od luksuzne blagovne znamke diegodallapalma, ki vsebuje biserne pigmente za vaš popolnoma sijoč videz.

Podlago za tekoči puder in tudi za senčila lahko odstranite z običajnimi pripravki za odstranjevanje ličil ali z robčki za odstranjevanje ličil.