Clinique Brushes

čopič za puder

Clinique Brushes čopič za puder
Clinique Brushes čopič za puder
Clinique Brushes čopič za puder
33,90

Koda: CLK0470 | 2 kos na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Clinique Brushes
| 33,90

Opis kozmetike Clinique Brushes

Opis:
Zelo priljubljen čopič za puder iz serije Brush od blagovne znamke Clinique je izdelan za optimalno nanašanje pudra na kožo. Navadni čopiči imajo bolj grobe ščetine in zaradi tega nanašajo na kožo odvečno količino pudra, kar deluje nenaravno in umetno na koži. Unikatna oblika ščetin in njihova nežnost omogočajo doseči zelo naraven in lahek nanos pudra. Čopič zahvaljujoč lahkim ščetinam ne zadržuje ostankov pudra in zaradi tega ne povzroča mašenja por in nastanka mozoljev.

Učinki:

  • omogoča naravno nanašanje pudra
  • ne zadržuje ostankov pudra
  • koži dodaja mehek in poenoten videz

O blagovni znamki Clinique

Poslanstvo kozmetike Clinique je omogočiti vsem ženskam in moškim imeti odlično lepo kožo s pomočjo izdelkov z najbolj učinkovito in hkrati nežno sestavo.

Blagovno znamko Clinique je ustanovila leta 1968 Estée Lauder. Spodbuda je bil razgovor z dermatologom, ki je bil objavljen v modni reviji Vogue. Vprašanje, ki je bilo zastavljeno v članku, jo je navdihnilo za ustvarjanje prvovrstne hipoalergene kozmetike za kakršenkoli tip kože. Moč Clinique izdelkov temelji v celovitih kozmetičnih linijah, ki jih razvijajo neposredno dermatologi.

Blagovna znamka Clinique ponuja linijo izdelkov za popoln make-up, ženske in moške dišave in kompletno nego za kožo obraza in telesa za ženske in moške. Vsi kozmetični pripravki so 100% brez dišav in morajo prestati strogo testiranje na alergije, zato so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo.

Trenutno ima Clinique več kot 22 tisoč strokovnih beauty konzultantov po vsem svetu in dela z unikatnim polepševalnim konceptom za nego kože v 3 korakih. Tudi zato je kozmetika Clinique idealna pot do najbolj ustrezne in enostavne vsakodnevne nege.

Poskusite učinke te dermokozmetične blagovne znamke, ki se prilagodi potrebam točno vaše kože.

free delivery