Country Candle Cilantro, Apple & Lime

dišeča sveča 652 g

Country Candle Cilantro, Apple & Lime dišeča sveča  652 g
Country Candle Cilantro, Apple & Lime dišeča sveča  652 g
652 g
26,95

Koda: KCC00786 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Country Candle Cilantro, Apple & Lime
652 g | 26,95

Opis parfuma Country Candle Cilantro, Apple & Lime

Dišeča svečka Country Candle Cilantro, Apple & Lime čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • zeliščna aroma
  • citrusna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Zgornje note
čaj, limeta, sporiš
Srčne note
breskev, hruška, meta
Bazne note
breskev
Vrsta dišave za dom
citrusna, sveža, zeliščna

O blagovni znamki Country CandleNadišavite svoj dom z očarljivimi svečami Country Candle! Sveče Country Candle izdelujejo v omejeni količini v majhni družinski tovarni na britanskem podeželju Wilshire. Sveče Counry Candle so priljubljene zlasti zaradi svojih zanimivih vonjev in prvovrstne kakovosti. Na voljo so v steklu ali v pločevinasti škatlici in njihov romantični dizajn je videti zelo dekorativno. Edinstvene sveče Country Candle lahko postanejo tudi odlično darilo za vaše najbližje. Lahko izberete cvetlične, začimbne, osvežujoče ali gurmanske vonje. Odvisno je samo od vašega aktualnega razpoloženja.

Del asortimenta Country Candle so poleg sveč tudi voski za aroma lučke, aroma difuzorji ali dišave za v avto. Privoščite si edinstveno vohalno doživetje kadarkoli z edinstvenimi dišečimi izdelki od blagovne znamke Country Candle!

Recenzija Country Candle Cilantro, Apple & Lime

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!