Courreges Hyperbole

parfumska voda za ženske 100 ml

Courreges Hyperbole parfumska voda za ženske 100 ml
Courreges Hyperbole parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: COU0088 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Courreges Hyperbole

Parfumska voda Courreges Hyperbole je namenjena vsem, ki radi odkrivajo nove možnosti in želijo doživeti neponovljive trenutke polne vznemirjenja.

  • začinjena dišava
  • za individualistično žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
beli poper, bergamotka
Srčne note
cvet tobaka, fižol tonka
Bazne note
kakav, pačuli, vanilija
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Courreges

Parfumi Courreges | Courreges – edinstvenost in nadčasovnost v francoskem stilu. Courreges, ki nosi ime svojega slavnega ustanovitelja André Courrègesa, spada med najbolj originalne blagovne znamke. Svojo zgodovino je začela že v 60. letih. Danes je neločljivo povezana z visokim stilom, originalnostjo in inovativnostjo na področju modernega dizajna, modnega oblikovanja, dodatkov in parfumov.
Legendarni modni oblikovalec André Courrègese se je rodil v francoski Baskiji leta 1923 in preden je odšel v Pariz, kjer je svoje življenje posvetil modi, je študiral gradbeno inženirstvo in gradnjo mostov. Izkušnje na področju modnega oblikovanja je dobil mimo grede kot asistent Cristóbala Balenciaga. Leta 1961 je skupaj s prihodnjo ženo Jaqueline Barrière odprl svoj prvi lastni modni dom Maison de Couture.
Tukaj se je rodil edinstven stil, ki je iz Andréja Courrègesa postopno naredil najbolj kopiranega modnega oblikovalca tega časa. Med njegove najbolj slavne načrte spadajo mini krila, majhna bela obleka in hlačni kostim. Prvi parfum je uvedel na trg leta 1970. Cvetlično-smolnati dišavi za ženske Empreinte Courreges je sledil leta 1975 ženski parfum Eau de Courreges. Od leta 1977, ko se je rodila dišava Courreges pour homme, ponuja Courreges dišave v elegantnem francoskem stilu tudi moškim.
Najnovejši parfum blagovne znamke Courreges je Courreges in Blue for women, cvetlično-smolnata dišava z originalnimi toni galbanuma, ingverja ali kamilice. Pri izdelavi parfumov Courreges sodelujejo oblikovalci dišav Julie Masse, Edouard Flechier, Robert Gonnon in Raphael Haury.
Parfumi Courreges spominjajo na stil celotne blagovne znamke, ki predstavlja sinonim za dizajn in nadčasovno eleganco.

Recenzija Courreges Hyperbole

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!