Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHXustna voda

Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHX ustna voda
Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHX ustna voda
200 ml
8,70

Koda: CUR02114 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite izdelke nad 50 € in izberite si odlično darilo v košarici. Akcija velja do razprodaje zalog.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 14. 7. 2020

Opis izdelka Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHX

Privoščite svojim zobem nekaj več. Ustna voda Curaprox Perio Plus+ Balance CHX 0.05 vsebuje koncentrirani klorheksidin (CHX), ki je pri zobozdravnikih priljubljen že skoraj 70 let, saj prinaša odlične rezultate pri negi ustne votline.

V kombinaciji z naravnim bioflavonoidom iz grenkih pomaranč zagotovi maksimalen čistilni učinek in prispeva k zdravju zob, dlesni in zobne votline. V koristih te ustne vode lahko uživate kar 6 mesecev.

Lastnosti:

 • pomaga preprečevati nastanek težav v ustih
 • primerna za uporabo do 6 mesecev
 • ne vpliva na okus
 • pri osebah z zmanjšano gibljivostjo pripomore k boljšemu čiščenju zob
 • primerna tudi za osebe pri ortodontskem zdravljenju

Sestava:

 • klorheksidin 0,05 % – deluje proti širokemu spektru mikroorganizmov
 • CITROX® – naravni izvleček, pozitivno vpliva a zobe, dlesni in ustno votlino
 • natrijev fluorid – pri dolgotrajni uporabi ščiti pred zobnim kariesom
 • PVP-VA – ustvarja zaščitno prevleko na zobeh, dlesnih in ustni sluznici
 • polilizin
 • ne vsebuje alkohola

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po navodilu svojega zobozdravnika. Priporočljiv čas jemanja je največ 6 mesecev.

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHX