DavidoffCool Water darilni set (za moške) I.

Davidoff Cool Water darilni set (za moške) I.
Davidoff Cool Water darilni set (za moške) I.
Novost
Brezplačna dostava
27,20

Koda: DDF04251 | Na zalogi

toaletna voda 40 ml + gel za prhanje za telo 50 ml + balzam za po britju 50 ml

1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Davidoff Cool Water
Sestava

Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Davidoff Cool Water vsakega moškega zagotovo razveseli.

Lastnosti:

  • dišava, podarjena v setu, veselje pomnoži
  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša
  • odličen za darilo
  • razveseli vsakega moškega

Vsebina seta:

  • toaletna voda 40 ml
  • gel za prhanje za telo 50 ml
  • balzam za po britju 50 ml

Sestava

Vrsta dišave
citrusne, aromatične
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Davidoff

Brezčasna eleganca, prvorazredna kakovost, skrb za vsako podrobnost. To je blagovna znamka Davidoff, ki izraža življenjsko filozofijo Zina Davidoffa, velikega gentlemanska, uživača in avanturista, ki je življenje resnično znal zajemati z veliko žlico.

Zino Davidoff je bil pravi mojster umetnosti življenja. Prepotoval je cel svet, vsak njegov dan je bil pustolovščina in izziv. Svoje veselje do življenja je rad delil z drugimi; tudi prek svojega dela. Zanj je bila vedno na prvem mestu kakovost, kar potrjujejo tudi njegove dišave. Prvi parfum Davidoff je luč dneva ugledal leta 1984, sedaj jih ima blagovna znamka v svojem portfelju že nekaj deset.

Velik uspeh je dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Nezgrešljivi karakter zaznamuje vsako dišavo Davidoff in prav vse bodo v vas prebudile željo, da bi življenje živeli bolj intenzivno. Poleg znamenite dišave Davidoff Cool Water, ki je v ponudbi tako v ženski kot v moški različici, preizkusite na primer moške toaletne vode Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game ali pa nego po britju Davidoff. Tudi ženske ne bodo razočarane, v ponudbi nanje čaka na primer parfumska voda Davidoff Run Wild.

Recenzija Davidoff Cool Water