Dermacol Cover

kozmetični set II.

Dermacol Cover kozmetični set II.
Dermacol Cover kozmetični set II.
Dermacol Cover kozmetični set II.
25,90

Koda: DER03281 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Cover Extreme Cover Make-Up SPF 30 Shade 208 30 g + Satin Smoothing Makeup Primer 30 ml + Invisible Transparent Powder Shade Light 13 g + Cosmetic Bag

kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Dermacol Cover
| 25,90

Lastnosti

Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.

free delivery