Preskoči na glavno vsebino

DIOR FOREVER, ZNAMENITA ČISTA1 PODLAGA

Dior Forever je čista1 tekoča podlaga, ki nudi 24-urno obstojnost in visokokakovosten zaključek. Z 86 %3 cvetlične negovalne osnove, vidno preoblikuje kožo in jo naredi lepšo dan za dnem. Za brezhibno polt nadgradite rutino Dior Forever s primer-jem in korektorjem Dior Forever Skin Correct.

DIOR FOREVER SKIN GLOW VISOKOKAKOVOSTNA SIJOČA PODLAGA S 24-URNIM2 VLAŽENJEM

Dior Forever Skin Glow razkriva sijočo polt ves dan zahvaljujoč svojemu učinku zadrževanja vode. Tekstura kože je zglajena, pore so prečiščene in polt je izenačena. Tehnologija za dolgotrajno obstojnost zagotavlja 24-urno obstojnost ličil, tudi pri vročini ali vlagi.

VISOKOKAKOVOSTNA PODLAGA FOREVER ZAGOTAVLJA 24-URNO OBSTOJNOST BREZ PRENAŠANJA TER MATIRA KOŽO

Dior Forever je podlaga, ki koži nudi 24-urno obstojnost brez prenašanja z matiranim učinkom in nadzorom maščobe: koža je vidno matirana, zamegljena in se ne sveti. Pore so videti zglajene, koža je dan za dnem lepša.

ČIST1 KOREKTOR DIOR FOREVER SKIN CORRECT, KI SE NE PRENAŠA IN ZAGOTAVLJA 24-URNO VISOKO POKRITOST

Za izpopolnitev rutine Forever, je Dior prenovil svoj znamenit dolgotrajen kremni korektor z visoko stopnjo prekrivanja v vlažilno različico brez prenašanja s 96 %5 sestavin naravnega izvora.

VISOKOKAKOVOSTNE NOVE OSNOVE ZA LIČENJE DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL

Odkrijte podlago za ličila Dior Forever Veil v dveh zaključkih: žameten mat in sijaj za pripravo polti za nanos podlage in zagotavljanje trajne popolnosti. Dior Forever Glow Veil zagotavlja 24-urno6 obstojnost, ki na koži pusti vlažilen, sijoč zaključek. Dior Forever Velvet Veil zagotavlja 24-urni mat zaključek in učinek zamegljenosti.