Dior J'adore Absolu parfumska voda za ženske

Dior J'adore Absolu parfumska voda za ženske
Dior J'adore Absolu parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
75 ml
127,00

Koda: CHD0352 | Na zalogi
1
DPD
petek 16. 4. 2021

Opis Dior J'adore Absolu
Sestava

J'adore absolu je nov cvetni nektar podjetja House of Dior. François Demachy v neverjetno bujni sestavi združuje razkošne in čutne cvetne absolute. Absoluti jasmina grasse, arabskega jasmina, vrtnice in magnolije se prepletajo z do sedaj še nikoli videno svežino: cvetovi prevzamejo sladkost slastnega sirupa, vzvišenega, naravnega in zapeljivega nektarja.

J'adore absolu temelji na jasminu grasse, muhasti lepotici, ki zahteva potrpljenje, in če je nabrana v trenutku, ko je obdana s sončno svetlobo, sprosti svoje najbolj čutne poudarke.

»V tej sestavi sem želel, da jasmin zasije z vso svojo intenzivnostjo. Dišava je živalska, sadna in prepojena s sončno svetlobo. V medenih notah pomarančnega cveta in vrtnice se razkrijejo bujnejši, bolj nektarju podobni poudarki.«  François Demachy

Rože dišave J'adore, narejene kot nektar. S soncem obsijani absoluti vrtnice centifolia, jasmina grasse, arabskega jasmina in indijske tuberoze postanejo medeni ter se prepletajo v prijetno polni in čutni sestavi. Amforo J'adore absolu krasi nova prožna, skoraj tekoča ogrlica, ki kot nežen dragulj pleše okrog vratu ženske in spremlja vsak njen gib.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
magnolija
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin iz Grasse
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
pomaranča
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Dior

Ko je Christian Dior leta 1946 ustvaril svojo modno hišo, si je zamislil novo ženskost, popolno ženskost, ki bi imela vse. Danes hiša Dior krepi žensko lepoto z novim sijajem in modernostjo od oblek do dodatkov, od dišav do šmink in najbolj strokovne nege kože.

Recenzija Dior J'adore Absolu