Elmex Sensitivepasta za občutljive zobe

Elmex Sensitive pasta za občutljive zobe
Elmex Sensitive pasta za občutljive zobe
3 x 75 ml
9,00

Koda: ELM01911 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 6. 4. 2020

Opis izdelka Elmex SensitiveOpis:

Sensitive je pasta za občutljive zobe iz portfelja slavne blagovne znamke izdelkov za dentalno higieno Elmex. Elmex je svetovno znana blagovna znamka z dolgoletno zgodovino, ki ponuja vse za zdrave in močne zobe. Zobna pasta za občutljive zobe Elmex Sensitive nežno in hkrati temeljito čisti zobe in hkrati jih ščiti pred nastankom zobne gnilobe zobnih vratov in ponuja olajšanje pri problemih s povečano občutljivostjo zob. Vsebuje aminfluoride, ki imajo antibakterijske učinek in zobna pasta Elmex Sensitive na ta način ščiti ustno votlino in deluje proti bakteriji „streptococcus mutans“, ki predstavlja glavni del zobnega plaka. Hkrati krepi tudi zobno sklenino in izrazito omejuje nastanek zobne gnilobe. Z zobno pasto za občutljive zobe Elmex Sensitive bodo vaši zobje zdravi, močni in odporni proti zobni gnilobi in neprijetni občutljivosti.

Učinki:

  • zobe čisti
  • neguje občutljive zobe
  • ščiti zobne vratove
  • ponuja antibakterijsko zaščito
  • krepi zobno sklenino
  • omejuje nastanek zobne gnilobe

Sestava:

  • aminfluoridi

Navodilo za uporabo:

Količino paste približno v velikosti grahu uporabljajte za čiščenje zob dvakrat na dan.

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.

Recenzija Elmex Sensitive

tracking pixel