Preskoči na glavno vsebino

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna

 Italijanska modna hiša Ermenegildo Zegna, ki nosi ime svojega ustanovitelja, je zaslovela predvsem s svojimi luksuznimi moškimi oblekami, šivanimi iz najbolj kakovostnih materialov.

Zgodba blagovne znamke se je začela v italijanskem Triveru leta 1910. Za njeno ustanovitvijo stoji Ermenegildo Zegna, ki je sanjaril o družbi, ki bo izdelovala najlepše blago na svetu. Kakovost je bila zanj na prvem mestu in je vedno dajal poudarek skrbi za svoje zaposlene ter za življenjsko okolje, česar se tudi dalje držijo Ermenegildovi nasledniki. Leta 1980 je bil v Parizu odprt prvi butik Ermenegildo Zegna, nato sta sledila London in Milano. Zdaj ima ta italijanska blagovna znamka po vsem svetu več kot 500 prodajaln.

Prvi parfum Ermenegildo Zegna je luč sveta ugledal leta 1992. Zdaj ima Ermenegildo Zegna v ponudbi na desetine moških dišav. Preizkusite na primer toaletno vodo Ermenegildo Zegna Uomo, ki v sebi skriva aromatične in lesne tone, nezamenljiv oud parfum Ermenegildo Zegna Indonesian Oud ali Ermenegildo Zegna nego po britju.

celotno besedilo skrij besedilo