Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer posvetlitveni korektor + gladilna podlaga 2 v 1

Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer posvetlitveni korektor + gladilna podlaga 2 v 1
Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer posvetlitveni korektor + gladilna podlaga 2 v 1

Opis izdelka Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer
Lastnosti

Korektor Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz.

Lastnosti:

  • izenačuje odtenek kože
  • zmanjša pomanjkljivosti kože
  • osvetljuje kožo

Navodilo za uporabo:
Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože. Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Srednja, Visoka
Učinek
posvetlitveni, vlažilna, korektivni

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Recenzija Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer