Garnier Skin Naturalsdvofazna micelarna voda 3v1

1×
Garnier Skin Naturals dvofazna micelarna voda 3v1
Garnier Skin Naturals dvofazna micelarna voda 3v1
Priporočena maloprodajna cena
8,00

Prihranite 24%
400 ml
6,10

Koda: GAR1941 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Naročite izdelke Garnier nad 10 € in boste prejeli potovalni set za vaše priljubljene izdelke brezplačno.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 16. 7. 2020

Opis izdelka Garnier Skin Naturals
LastnostiOpis:

Dvofazna micelarna voda 3 v 1 Garnier Skin Cleansing odlično odstrani ličila s kože, očisti in odpravi vse nečistoče ter kožo pomiri. Unikatna micelarna voda je čudežni proizvod iz linije izdelkov od Garnier. Njena posebna sestava z vsebnostjo mikroskopskih delcev, t.i. micelov, omogoča visoko učinkovitost in hkrati nežnost. Enostavno odstranite tudi odporna ličila in vaša koža ostane popolnoma čista in sveža. Olajšajte si odstranjevanje ličil s kože s pomočjo dvofazne micelarne vode 3 v 1 Garnier Skin Cleansing!

Učinki:

  • kožo čisti
  • odpravlja tudi vodoodporna ličila
  • kožo pomirja
  • ne pušča mastnega filma

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože vključno z občutljivo.

Navodilo za uporabo:

Nanesite na vatirano blazinico in nežno očistite obraz. Ne spirajte.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.

Recenzija Garnier Skin Naturals