Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness super vlažilna čistilna tekstilna maska za normalno do mešano kožo

Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness super vlažilna čistilna tekstilna maska za normalno do mešano kožo
Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness super vlažilna čistilna tekstilna maska za normalno do mešano kožo
28 g
2,00

Koda: GAR2020 | Na zalogi
1
DPD
torek 22. 6. 2021

Opis Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness
Lastnosti

Nanesite masko za obraz, zaprite oči in si privoščite 15 minut popolnega razvajanja, po katerem bo vaša koža vidno lepša. Super vlažilna čistilna tekstilna maska ​​za normalno do mešano kožo Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness deluje kot vlažilni obkladek, kožo takoj pomiri, zahvaljujoč zelenemu čaju pa jo hkrati očisti in matira.

Lastnosti:

  • po vsaki uporabi zagotavlja koži 24-urno vlaženje
  • ima prijeten hladilni učinek, kožo osveži
  • prilagodi se vsem oblikam obraza
  • čisti in matira kožo
  • pomirja kožo

Sestava:

  • izvleček zelenega čaja – čisti in matira kožo
  • hialuronska kislina – vlaži kožo

Navodilo za uporabo:
Masko previdno vzemite iz embalaže in jo z belo stranjo položite na obraz. Nato odstranite modri zaščitni film in masko oblikujte natančno po obliki svojega obraza. Masko pustite delovati 15 minut, nato pa jo odstranite in odvečni izdelek vtrite v kožo ali pa ga odstranite z vatno blazinico.

Lastnosti

Tip kože
normalna, mešana
Učinek
osvetljevanje
Aktivne snovi
hialuronska kislina

Pisali smo o Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness
Članki

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.

Recenzija Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness