Gillette Fusion5 Proglide Powernadomestne britvice

2×
Gillette Fusion5 Proglide Power nadomestne britvice
Gillette Fusion5 Proglide Power nadomestne britvice
Brezplačna dostava
4 kos
20,90

Koda: GIL0087 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Gillette Fusion5 Proglide Power

Tako popolno britje, da o njem skoraj ne boste vedeli? Prav tako vam privoščijo nadomestne britvice Gillette Fusion5 Proglide Power. Edinstvenih 5 rezil z natančnim prirezovalnikom na zadnji strani zagotovi popolno britje vse brade, vključno s težko dostopnimi mesti (na primer okoli nosu). Rezila so poleg tega zelo tanka in nežna in preprečijo vlečenje ali trganje brade med britjem.

Poseben mehčalni trak vsebuje v vodi topne lubrikante, ki olajšajo drsenje britvic po koži in jo tako ščitijo pred draženjem in poškodbami. Protizdrsni del na nasprotni strani britvice odstranjuje odvečno peno ali gel za britje in zagotavlja optimalen kontakt brivnika s kožo. Privoščite si kar se da natančno britje vsak dan.

Lastnosti:

  • 5 rezil s prijetno površino za udobno britje brez vlečenja in trganja
  • prirezovalnik na zadnjem delu za britje težko dostopnih mest
  • mehčalni trak kožo ščiti pred razdraženjem in olajša britje
  • mikroglavnik pomaga usmeriti brado k britvi
  • britev ostane ostra kar 1 mesec uporabe
  • kompatibilne z vsemi osnovami Gillette Fusion 5

Kako uporabljati:
Britev nasadite na ročaj brivnika in naj zaskoči.

O blagovni znamki Gillette

Kozmetika Gillette | Gillette se specializira za proizvodnjo kozmetike za britje in tudi kakovostih brivnikov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1895 z King Campom in od samega začetka se je osredotočalo na izdelavo popolnih britvic.
Slogan podjetja je "Za moške to najboljše", ampak prav tako proizvaja kozmetiko in britvice za ženske. Sistem Mach3 zagotavlja popolno britje "z eno potezo", Fusion obrije težko dostopna mesta zaradi 5 rezil. Kolekcija Gillette Venus je potem namenjena izključno za ženske. Dobite popolnoma gladko in nežno kožo.

Recenzija Gillette Fusion5 Proglide Power