Gosh Primer Plus + zaščitna podlaga za make-up

Gosh Primer Plus + zaščitna podlaga za make-up
Gosh Primer Plus + zaščitna podlaga za make-up
Priporočena maloprodajna cena
17,00

Prihranite 29%
odtenek 005 Chameleon 30 ml
12,09

Koda: GSH01622 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka Gosh Primer Plus +

Podlaga za make up Gosh Primer Plus + popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • mehča
  • ščiti kožo
  • ima dolgotrajen učinek
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa

Sestava:

  • veganski izdelek

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.

O blagovni znamki Gosh

Zgodovina danske blagovne znamke Gosh se je začela leta 1945. Njen ustanovitelj Einer Tjellsenom se je na začetku ukvarjal s prodajo zdravil, ampak je kasneje začel ponujati strankam tudi dekorativno kozmetiko. Ta je hitro pridobila veliko priljubljenost. Blagovna znamka Gosh daje velik poudarek na to, da pri razvoju izdelkov sodeluje cela vrsta znanih osebnosti na primer uspešna pisateljica Caroline Fleming ali oblikovalka Isabel Kristensen. Blagovna znamka Gosh se za nameček lahko ponaša z resnično širokim asortimentom. Poleg senčil za oči, šmink, pudrov, maskar in drugih dekorativnih pripomočkov za ličenje, dobavlja na trg tudi posrečene ženske in moške parfume, pripravke za nego las in telesa in druge proizvode.

Blagovna znamka Gosh po svojih lastnih besedah črpa navdih iz modne industrije in življenja. Uporablja le najbolj izbrane sestavine in nadzoruje vsak korak proizvodnega procesa. Nenehno se trudi prihajati z novimi idejami in inovacijami. Kozmetika Gosh predstavlja združitev nekompromisne kakovosti, kreativnosti in prijazne cene. Če se odločite, da jo boste poskusili, vam zagotovo ne bo žal. Blagovna zanmka Gosh prevzame vse posameznike, ki hočejo dobro izgledati, ampak nimajo dovolj časa, da bi obiskovali lepotne salone, ljubijo ličenje in hočejo poudariti svojo edinstvenost in samosvoj značaj.

Recenzija Gosh Primer Plus +