Preskoči na glavno vsebino

Guess

O značce Guess

Stilska moda s kančkom provokacije, legendaren jeans in očarljive dišave za ženske in moške. To je ameriška znamka Guess.

Zgodba dišave se je začela pisati leta 1981. Za njeno ustanovitvijo stojita brata Marciano, ki sta se iz Francije za svojimi ameriškimi sanjami podala v sončno Kalifornijo. Tam sta zaslovela s svojimi jeans izdelki, znamka Guess pa je tako postala simbol mladostnega, seksi in pustolovskega življenja. Po zaslugi legendarnih reklamnih kampanj je Guess kmalu poznal vsakdo, zdaj pa je znamka že dobesedno mednarodni imperij ne le jeans mode.

Prvi parfum Guess je luč sveta ugledal že leta 1990. Zdaj se lahko znamka pohvali s celo vrsto dišav za moške in za ženske, med katerimi si svoj idealni parfum Guess izbere vsakdo. Preizkusite denimo žensko parfumsko vodo Guess by Marciano, polno sadnih in cvetličnih tonov, sadno-cvetlično dišavo z vaniljo, hruško in citrusi Guess Seductive, cvetlično-lesno Guess Dare ali sladko in mladostno dišavo Guess Girl. Moškim sta namenjeni začimbna toaletna voda Guess by Marciano for Men ali orientalska Guess Seductive Homme. Pozornosti je vredna tudi toaletna voda Guess 1981, in to tako v ženski kot v moški različici.

celotno besedilo skrij besedilo