Hugo Boss BOSS Bottled Unlimiteddeo sprej za moške

Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited deo sprej za moške
Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited deo sprej za moške
Priporočena maloprodajna cena
25,50

Prihranite 36%
150 ml
16,30

Koda: HUG5716 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited

Odišavljen deo sprej Hugo Boss Boss Bottled Unlimited je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited

tracking pixel