Jacques BogartBogart Story Blue toaletna voda za moške

Jacques Bogart Bogart Story Blue toaletna voda za moške
Jacques Bogart Bogart Story Blue toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
25,30

Koda: JAB0609 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Jacques Bogart Bogart Story Blue
Sestava

Kot bi bila rojena pod morsko gladino ‒ toaletna voda za moške Jacques Bogart Bogart Story Blue je prepletena s svežino vode in v sebi odraža njeno neskončno globino. Vedno bo brezčasna in ne uide nikogaršnji pozornosti.

  • aromatična dišava z zeliščnimi toni
  • akvatična dišava z morskimi toni
  • za aktivnega moškega, polnega energije
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Sestava
vodne note, citrusi, limona, zeliščne note
Vrsta dišave
aromatične, vodne

O blagovni znamki Jacques Bogart

Blagovna znamka Jacques Bogart ponuja popolnoma edinstvene in nenavadne moške dišave, s katerimi popolnoma prevzamete svojo okolico. Gre za prvovrstne francoske parfume visoke kakovosti!
Zgodovina luksuznih parfumov Jacques Bogart sega do leta 1975. Ustanovitelj blagovne znamke Jacques Konckier je podjetje ustanovil le z nekaj tisoč frankov. Ime Jacques Bogart je izbral sam, da naj bi naslov podjetja zvenel bolj ljubko. Njegov cilj je bil ustvarjati dišave za moške, ki bodo nenavadne in originalne, kar mu je tudi uspelo.
Prvenec blagovne znamke Jacques Bogart je bil moški parfum Bogart z izrazitimi usnjenimi toni. Ta parfum je doživel velik uspeh in že pet let kasneje so ga prodajali po vsem svetu. Drugi parfum iz delavnice Jacquesa Bogarta ima naslov One Man Show. Gre za edinstveno moško dišavo s toni lesa in tobaka, ki pa še ni presegla uspeha svoje predhodnice.
Parfumi Jacques Bogart so resnično izjemni in polni karizmatičnih moških tonov. Privoščite si moški parfum Jacques Bogart in postanite očarljivi ob kakršnikoli priložnosti!

Recenzija Jacques Bogart Bogart Story Blue