L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell Fuller Hair

kozmetični set I.

L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell Fuller Hair kozmetični set I.
kozmetični set I.
23,40

Koda: LOP3516 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: GlucoBoost Clarifying Shampoo for Natural Hair 250 ml + Bodifying Conditioner 250 ml + Densifying Mousse 125 ml

kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell Fuller Hair
kozmetični set I. | 23,40

Lastnosti

Tip las
redki lasje in izpadanje las
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.