L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell

kozmetični set II.

1×
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetični set II.
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetični set II.
kozmetični set II.
23,30

Koda: LOP3517 | Več kot 20 kosov na zalogi

GlucoBoost čistilni šampon za barvane redke lase 250 ml + balzam 250 ml + pena za volumen za barvane lase 125 ml

1
DPD
torek 27. 8. 2019
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell
kozmetični set II. | 23,30

Lastnosti

Tip las
barvani, redki lasje in izpadanje las
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.