MAC Mineralize Concealer

korektor proti temnim kolobarjem

MAC Mineralize Concealer korektor proti temnim kolobarjem
NW30 5 ml
31,63

Koda: MAC1247 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
MAC Mineralize Concealer
NW30 5 ml | 31,63

Opis kozmetike MAC Mineralize Concealer

Korektor MAC Mineralize Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz.

Lastnosti:

  • preprečuje izsuševanje kože
  • kremasta tekstura
  • enostavno se nanaša
  • dolgo obstojen učinek

Navodilo za uporabo:
Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.

Lastnosti

Konsistenca
tekoči korektor
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki MAC

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.