Makeup Revolution Flawless Matte

paleta senčil za oči

1×
Makeup Revolution Flawless Matte paleta senčil za oči
Makeup Revolution Flawless Matte paleta senčil za oči
Makeup Revolution Flawless Matte paleta senčil za oči
Makeup Revolution Flawless Matte paleta senčil za oči
16 g
10,90

Koda: MUR2968 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke Makeup Revolution v vrednosti vsaj 10 € in kot darilo lahko v košarici izberete izmed nekaj osvetljevalcev.
DPD
torek 28. 5. 2019
Makeup Revolution Flawless Matte
16 g | 10,90

Opis kozmetike Makeup Revolution Flawless Matte

Opis:

Profesionalna paleta senčil za oči Makeup Revolution Flawless Matte vam ponuja kolekcijo 32 mat naravnih odtenkov, ki so idealni za ustvarjanje tako dnevnega kot tudi nočnega ličenja in izrazitega videza vaših oči. Lahko izberete svetle odtenke ali rjave vse do črne barve. Paleta Makeup Revolution Flawless Matte je na voljo s praktičnim velikim ogledalcem za udobno ličenje. Dodajte svojim očem profesionalni videz in privoščite si paleto mat odtenkov Makeup Revolution Flawless Matte!

Učinki:

  • dolga obstojnost
  • mat tekstura
  • odtenki, ki jih lahko med seboj kombinirate
  • nasičeni pigmenti
  • enostavna uporaba
  • naravne barve

Tip kože:

Primerna za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Senčila nanašajte na veke s pomočjo čopiča.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!