Makeup RevolutionFlawless paleta senčil za oči

1×
Makeup Revolution Flawless paleta senčil za oči
Makeup Revolution Flawless paleta senčil za oči
16 g

Koda: MUR2856 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu produktov znamk Makeup Revolution, I Heart Revolution, Revolution PRO, Revolution Relove, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution Haircare, W7 Cosmetics, Rude Cosmetics ali Makeup Obsession nad 30 € boste prejeli Mystery Bag s kozmetičnimi produkti v vrednosti 25 €.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis Makeup Revolution Flawless
Lastnosti

S paleto senčil za oči Makeup Revolution Flawless boste vedno pričarali brezhibno ličenje za vsakodnevno uporabo ali za izjemne priložnosti. Paleta vsebuje 32 motnih in lesketajočih se odtenkov, ki bodo prepričali tudi najbolj zahtevne.

Lastnosti:

  • omogoča številne možnosti ličenja oči
  • idealna za vsakodnevno ličenje ali za slovesne priložnosti
  • senčila so bogata s pigmenti in se odlično kombinirajo
  • vgrajeno ogledalce omogoča nanašanje kjerkoli

Navodilo za uporabo:
Senčilo nanašajte na očesne veke s pomočjo čopiča. Začnite z najsvetlejšim odtenkom v notranjem kotičku očesa in postopoma s temnejšimi barvami navzven.

Lastnosti

Odtenek
črn, vijoličen, rjav, moder, roza, zelen, nude
Učinek
mat, biserast, bleščeč

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Flawless1