Makeup Revolution Iconic 3

paleta senčil za oči

5×
Makeup Revolution Iconic 3 paleta senčil za oči
Makeup Revolution Iconic 3 paleta senčil za oči
Makeup Revolution Iconic 3 paleta senčil za oči
14 g
5,09

Koda: MUR2852 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Makeup Revolution Iconic 3
14 g | 5,09

Opis kozmetike Makeup Revolution Iconic 3

Opis:

S paleto senčil za oči Makeup Revoution Iconic 3 boste očarali svojo okolico. Odlično medsebojno usklajeni odtenki se odlično dopolnjujejo, tako da lahko ustvarite kakršenkoli stil ličenja. Divje, pogumno, zapeljivo ali naravno dnevno ličenje. Odlično pigmentirana in dolgo obstojna senčila vam omogočajo kombinirati in ustvarjati posebne sveže in sočno ličenje oči. Paleta senčil za oči Makeup Revolution Iconic 3 skriva 12 odtenkov od najbolj svetlih do najbolj temnih. V paleti boste našli tako mat odtenke kot tudi odlično bleščeče kovinske teksture senčil. Paleta je narejena v zemeljskih, zlatorjavih barvah. Ta kombinacija barv je odlična za kakršnokoli priložnost!

Učinki:

  • dolga obstojnost
  • odtenki, ki jih enostavno kombinirate
  • mat in bleščeča tekstura
  • nasičeni pigmenti
  • naravne barve

Sestava:

  • nežna tekstura
  • bleščice

Tip kože:

Primerna za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Senčila nanašajte s pomočjo konic prstov ali čopiča.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery