Makeup Revolution Imogenation

paleta za konture obraza

Makeup Revolution Imogenation paleta za konture obraza
Makeup Revolution Imogenation paleta za konture obraza
Makeup Revolution Imogenation paleta za konture obraza
18 g
12,79

Koda: MUR05534 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
Makeup Revolution Imogenation
18 g | 12,79

Opis kozmetike Makeup Revolution Imogenation

Paleta za konture obraza Makeup Revolution Imogenation poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • osvetljuje
  • izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur
  • koži zagotavlja svežost
  • pudrasta tekstura
  • koža je nežno tonirana

Navodilo za uporabo:
Temnejše odtenke nanašajte na globine v obrazu, osvetljevalec pa na mesta, ki jih želite poudariti.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!