Opis izdelka Max Factor Creme Puff

Seznanite se z legendo sveta kozmetike. Kompaktni puder Max Factor Creme Puff (brez gobice) je bil prvič predstavljen že leta 1953 in zaradi svoje večnamenske uporabe je še vedno priljubljen. Popolnoma poenoti kožo, prekrije drobne nepopolnosti in zagotavlja brezhiben videz. Lahko ga uporabljate kot puder ali kot make-up.

Lastnosti:

  • pakiranje ne vsebuje gobice
  • kožo popolnoma poenoti in ji doda žameten videz
  • zanesljivo fiksira make-up in podaljša njegovo obstojnost
  • kožo matira in vpija odvečno maščobo
  • z uporabo navlažene gobice deluje kot make-up
  • lahko ga poljubno plastite po potrebi

Navodilo za uporabo:
Puder nanašajte na obraz s suho gobico (ni del pakiranja) ali čopičem. Če si želite puder uporabiti kot make-up, za nanos uporabite navlaženo gobico.

Opozorilo:
Pakiranje ne vsebuje gobice.

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Creme Puff