Opis izdelka Max Factor Creme Puff

Kompaktni puder Max Factor Creme Puff vašo kožo popolnoma matira in ji daje brezhiben, žameten videz, pa tudi odlično utrjuje make up.

Lastnosti:

  • utrjuje make up, zaradi nežne teksture se odlično zliva s kožo
  • kožo matira in vpije odvečno maščobo
  • koži daje žameten videz in blaži vidnost por
  • možno ga je poljubno naplastiti po potrebi

Navodilo za uporabo:
S pomočjo večjega čopiča in gobice (ni priložena) nanesite na predel obraza, ki ga je treba matirati. Za utrditev make upa in žameten videz kože nanesite na celoten obraz.

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Creme Puff