Max Factor Masterpiece Maxmaskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic

7×
Max Factor Masterpiece Max maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic
Max Factor Masterpiece Max maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic
odtenek Black 7,2 ml
6,69

Koda: MXF0087 | Na zalogi
1
DPD
petek 5. 6. 2020

Opis izdelka Max Factor Masterpiece Max
Lastnosti

Maskara Max Factor Masterpiece Max vaši trepalnicam zagotavlja tudi večkratno dolžino, izrazit volumen, privihanje in intenzivno črno barvo za popoln dramatičen pogled.

Lastnosti:

  • plastična krtačka izvrstno loči trepalnice in prepreči lepljenje
  • tekstura trepalnicam zagotavlja izrazito dolžino in volumen
  • pigment zagotavlja izrazito črno barvo
  • oblika krtačke trepalnice priviha in privzdigne

Navodilo za uporabo:
Krtačko položite navpično k liniji trepalnic in jih razčešite. Za intenzivnejši videz trepalnic nanesite še drugo plast.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
podaljševalna, za volumen

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Masterpiece Max